Transport funerar

transport_funerar_brasov

Transport funerar brasov

Pentru transportul funerar avem masinile funerare adecvate pentru ca ceremonia inhumarii sa fie bine organizata. Asiguram serviciile de transport funerar in toata zona Brasovului, dar si in afara orasului in functie de cerinte.

Transportul funerar il asiguram pentru persoanele decedate care trebuie inmormantate intr-o anumita locatie.Avem la dispozitie tipuri de masini funerare cu frig inclus masini funerare autorizate care pot sa acopere toate necesitatile dumneavoastra.


Transportul funerar intern si international

Conditiile si actele necesare pentru transportul funerar intern si transportul funerar international sunt indeplinite dupa legislatiilor in vigoare. Va asiguram asistenta in obtinerea actelor necesare sau puteti consulta informatiile noastre de pe site.


Transportul funerar intern

Transportul funerar este un transport special, destinat numai persoanelor decedate. Pentru a putea efectua un transport funerar sunt necesare urmatoarele acte:
1. Adeverinta de inhumare;
2. Certificat de deces;
3. Certificat de imbalsamare;
4. Adeverinta de la AGSP (Sanepid) pentru transportul funerar.
Transportul funerar poate fi efectuat numai de catre persoane autorizate, care detin o masina funerara autorizata.

Asiguram serviciile de transpor funerar in toata zona Bucurestiului, in orice sector doriti, dar si in afara orasului in functie de cerinte.


Transportul funerar international

Transportul funerar international, pentru repatrierea decedatilor, se efectueaza in doua moduri: aerian si terestru.

Transportul funerar terestru

Repatrierea decedatilor se efectueaza cu masini funerare prevazute cu sisteme de siguranta si protectie, astfel incat persoana decedata sa ajunga in stare foarte buna la destinatia ceruta de catre familie. Transportul persoanei decedate se face numai intr-un sicriu special, format din sicriu de lemn si sicriu de zinc. Pentru a efectua un transport funerar international aveti nevoie de urmatoarele acte:

1. adeverinta de inhumare;
2. certificat de deces;
3. pasaport mortuar;
4. certificat de imbalsamare;
5. proces verbal de sigilare a sicriului.

Serviciul de preluare din Zona Cargo a aeroportului

Asiguram serviciul funerar de preluare a persoanei decedate din Zona Cargo a aeroporului si transportul funerar pana in localitatea dorita de dumneavoastra.